Pétanque Club Montferland
De gezelligste Pétanque Club van Gelderland

Nieuws


Terug naar overzicht

20-08-2024

Midzomertoernooi 10 augustus

Op zaterdag 10 augustus hebben we ons jaarlijkse midzomertoernooi gehouden, en wat een dag was het! Maar liefst 50 enthousiaste leden kwamen samen voor een sportieve en gezellige dag. Van deze 50 leden deden er 48 mee aan de boulderwedstrijden.

De dag begon perfect om 11.30 uur, waarbij iedereen kon genieten van een kop koffie en een heerlijke slagroomsoes. Na een korte introductie begon om 11.00 uur de eerste wedstrijdronde. De spanning en het plezier waren duidelijk merkbaar terwijl iedereen zich in het zweet werkte om die top te bereiken!

Rond het middaguur hebben we even pauze genomen om samen te genieten van een lunch met heerlijke broodjes. Het was een moment om bij te praten en even op adem te komen voordat de tweede ronde van start ging om 13.15 uur.

Het weer werkte perfect mee en de sfeer was fantastisch. De dag vloog voorbij met spannende en sportieve wedstrijden waarin iedereen zijn beste beentje voor zette. Uiteindelijk waren er zeven prijzen te verdelen: voor de eerste vier plaatsen, én verrassingsprijzen voor de 20e, 30e en 40e plaats.

We kijken terug op een ontzettend geslaagde dag, vol sportiviteit, gezelligheid en mooie prestaties. Op naar volgend jaar!



Terug naar overzicht







 
E-mailen
Bellen
Map
Info