Pétanque Club Montferland
De gezelligste Pétanque Club van Gelderland

Nieuws


Terug naar overzicht

31-05-2023

1 Euro Toernooi weer een succes!

Op de laatste donderdag van de maand vond weer het populaire 1 Euro Toernooi plaats op onze petanque club. Dit maandelijkse evenement is exclusief voor eigen leden en trekt altijd veel belangstelling. Ook deze keer was het een groot succes, met maar liefst 44 enthousiaste deelnemers die streden om de overwinning.

De sfeer tijdens het toernooi was zoals altijd erg gezellig. De leden van onze petanque club zijn niet alleen fanatiek, maar ook gezellig! Er werd veel gelachen en er heerste een positieve en ontspannen sfeer op de speelvelden. Het is altijd mooi om te zien hoe dit spel mensen bij elkaar brengt en vriendschappen smeedt.

Wat het toernooi extra speciaal maakte, was het prachtige weer dat we die dag hadden. De zon scheen fel aan de strakblauwe hemel en er was geen wolkje te bekennen. De warme temperaturen zorgden ervoor dat iedereen volop van de buitenlucht kon genieten tijdens het spel. De spelers waren blij met de ideale omstandigheden en maakten er een sportieve en gezellige dag van.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagd 1 Euro Toernooi.
Foto's van de top 4 kunt u terugvinden bij de pagina: Foto'sTerug naar overzicht 
E-mailen
Bellen
Map
Info