Pétanque Club Montferland
De gezelligste Pétanque Club van Gelderland

Nieuws


Terug naar overzicht

24-07-2023

Bon Soir mes amis toernooi 18 juli 2023

Op 18 juli 2023 vond het Bon Soir toernooi plaats, en het bleek een geweldige en sfeervolle avond te zijn met maar liefst 34 teams die deelnamen aan het evenement. De sportieve ambiance zorgde voor een gezellige en competitieve sfeer op het terrein.
Opvallend was de aanwezigheid van twee teams van De Goede Worp uit Den Haag, elk met jonge en enthousiaste deelnemers. Eén van deze teams wist zelfs een goede prestatie neer te zetten en mocht de 4e prijs mee naar huis nemen. Hun vaardigheden en inzet werden terecht beloond en vormden een inspiratie voor andere jonge spelers.
Naast de Nederlandse teams waren ook de Duitse teams goed vertegenwoordigd, waarbij een team van SV Nútterden uit Kranenburg deelnam. De aanwezigheid van internationale teams voegde een extra dimensie toe aan het toernooi en versterkte de sportieve uitwisseling tussen de deelnemers.
De deelnemende teams hebben hun uiterste best gedaan om te strijden voor de overwinning, maar bovenal was het een gelegenheid om samen te komen en de passie voor de sport te delen.
We willen alle teams, spelers, vrijwilligers en organisatoren bedanken voor hun inzet om dit toernooi tot een groot succes te maken



Terug naar overzicht







 
E-mailen
Bellen
Map
Info