Pétanque Club Montferland
De gezelligste Pétanque Club van Gelderland

Nieuws


Terug naar overzicht

07-08-2023

Gezelligheid Troef bij het Midzomertoernooi 2023

De zomerse gloed mag dan misschien even op zich hebben laten wachten, maar dat heeft de sfeer niet weten te temperen bij het jaarlijkse Midzomertoernooi. Met 54 enthousiaste deelnemers was het een dag vol gezelligheid en sportiviteit ondanks dat het weer niet altijd even zomers was.

Het toernooi begon 's ochtends vroeg om half elf met een hartelijke ontvangst. De geur van vers gezette koffie en thee verwelkomde de deelnemers op het terrein. De petanqueballen lagen al glimmend klaar, en de eerste werpen werden gedaan onder het toeziend oog van een stralende zon die af en toe achter de wolken verstopt zat.

Ondanks de dreigende wolken bleef het gelukkig droog tot het klokje 15.00 uur sloeg. Een kleine overwinning voor de weergoden, want het petanquespel ging onverstoord door tot het laatste moment. Tussen de middag werd er een pauze ingelast voor een gezamenlijke lunch. We kunnen niet wachten tot volgend jaar, wanneer de ballen opnieuw zullen rollen en de lachende gezichten elkaar weer zullen begroeten op het petanqueveld van Petanque Vereniging Montferland.Terug naar overzicht 
E-mailen
Bellen
Map
Info