Pétanque Club Montferland
De gezelligste Pétanque Club van Gelderland

Nieuws


Terug naar overzicht

15-09-2023

Bospadentoernooi 2023 groot succes!

Op 2 september was het weer een bruisende dag in het pittoreske Stokkum, waar het langverwachte Bospadentoernooi plaatsvond op de prachtige locatie van Camping Brockhausen. Het was een dag vol vreugde en opwinding, die niemand snel zou vergeten.

Met maar liefst 42 teams die zich hadden ingeschreven, beloofde het toernooi een groot succes te worden. De weergoden waren duidelijk aan onze zijde, want het weer was perfect - niet te warm en zonder een wolkje aan de lucht.

Het verzamelplein was omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsplek. Kleurrijke tenten stonden opgesteld, met bloemetjes op elke tafel voor dat extra vleugje charme. Overal om je heen zag je lachende gezichten en het geluid van vrolijke gesprekken vulde de lucht.

Maar laten we het niet vergeten, de innerlijke mens moest ook gevoed worden. De catering was uitstekend verzorgd met koffie om de dag te beginnen, verfrissende drankjes om de dorst te lessen, heerlijke soep om van te smullen en sappige gehaktballen en broodjes knakworst om de honger te stillen. Niemand hoefde met een lege maag het speelveld op.

Het hoogtepunt van de dag was natuurlijk de prijsuitreiking. Er waren maar liefst 5 prijzen te winnen in zowel poule A als poule B. De spanning was te snijden terwijl de teams in afwachting waren van de verlossende woorden. De winnaars werden met luid applaus begroet en gingen naar huis met trots glimlachend en hun welverdiende prijzen.

Maar dat was nog niet alles! Om de feeststemming compleet te maken, was er ook nog een gratis verloting. De gulle middenstand van Montferland had prachtige prijzen beschikbaar gesteld, wat door iedereen enorm werd gewaardeerd. Het geluk was aan de zijde van de gelukkige winnaars, die met waardevolle geschenken naar huis gingen.

Het Bospadentoernooi in Stokkum op Camping Brockhausen was niet alleen een sportieve strijd, maar ook een dag van gemeenschap, plezier en vriendschap. Het zal nog lang in de herinneringen van de deelnemers en toeschouwers voortleven als een dag vol geluk en gezelligheid in het prachtige Stokkum.Terug naar overzicht 
E-mailen
Bellen
Map
Info